Weboldalunk sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény fokozása és a könnyebb vásárlás érdekében. Az oldal használatával ezt elfogadja.

Keresési infók

Keresés a www.orakereso.hu termékei között mobiltelefonon vagy tableten:

1. Legegyszerűbb - ha ismeri a termék típusát - a  keresőt használni. Ehhez nyomja meg a kijelző felső részén, a kosár mellett található nagyító ikont, majd a megjelenő kereső mezőbe ( keresés... ) írja be a keresett termék típusát vagy gyártóját, majd nyomja meg a Keresés gombot.  Ez intelligens kereső, kis idő után a lehetséges találatokat jelzi.

2. Szűréssel is kereshet a kínálatunkban szereplő modellek között. A kijelző bal felső részén található termékek gombra kattintva választhat a kategóriák között. Itt választhat a márkák között is az ÓRÁK és az ÉKSZEREK fül alatt. Ha a teljes kínálatra kíváncsi akkor az ÓRÁK vagy az ÉKSZEREK gombot nyomja. Ezután szűkítheti a keresést az oldal legalján található termék szűrők segítségével.

pl.

ÓRAK - CASIO - G-SHOCK - majd további szűrési feltételeket szabhat meg ( pl. tok anyaga, szíj anyaga és színe, szerkezet, vízállóság, ... )

ÓRÁK - CALVIN KLEIN - NŐI - majd további szűrési feltételeket szabhat meg

ÉKSZEREK - TOMMY HILFIGER - FÜLBEVALÓK

Lehetőség van a keresett termékek ár szerinti szűrésére is. Itt választhat a fix értékhatárok közül vagy megadhat egyedi értékhatárt min és max értékkel.

A vásárlás megkönnyítése érdekében külön fülekre is kigyűjtöttük az újdonságokat, a top ajánlatunkat valamint az outlet akciós termékeinket.

TOP AJÁNLAT - a legnépszerűbb modelljeink egy csokorba szedve

OUTLET - kifutó modellek hatalmas akcióban

ÚJDONSÁG - a legújabb, nemrég megjelent modellek


Keresés a www.orakereso.hu termékei között asztali számítógépen, notebookon vagy nagy felbontású tableten:

1. Legegyszerűbb - ha ismeri a termék típusát - beírni az oldal tetején a jobb felső sarokban található kereső mezőbe a nagyító mellett ( keresés... ). Ez intelligens kereső, kis idő után a lehetséges találatokat jelzi.

2. A mindig a kijelző felső részén található kategória választó gombokkal kezdheti a keresést. Itt választhat a márkák között is az órák és az ékszerek fül alatt. Ha a teljes kínálatra kíváncsi akkor az ÓRÁK vagy az ÉKSZEREK gombot nyomja legfelül. Ezután szűkítheti a keresést a bal oldalon található termék szűrő segítségével.

pl.

ÓRAK - CASIO - G-SHOCK - majd további szűrési feltételeket szabhat meg ( pl. tok anyaga, szíj anyaga és színe, szerkezet, vízállóság, ... )

ÓRÁK - CALVIN KLEIN - NŐI - majd további szűrési feltételeket szabhat meg

ÉKSZEREK - TOMMY HILFIGER - FÜLBEVALÓK

Lehetőség van a keresett termékek ár szerinti szűrésére is. Itt választhat a fix értékhatárok közül vagy megadhat egyedi értékhatárt min és max értékkel.

A vásárlás megkönnyítése érdekében külön fülekre is kigyűjtöttük az újdonságokat, a top ajánlatunkat valamint az outlet akciós termékeinket.

TOP AJÁNLAT - a legnépszerűbb modelljeink egy csokorba szedve

OUTLET - kifutó modellek hatalmas akcióban

ÚJDONSÁG - a legújabb, nemrég megjelent modellek

A legtöbb böngészőben a CTRL és a + valamint a CTRL és a - gombok segítségével nagyíthatja vagy kicsinyítheti az órákat. Állítsa be az Önnek megfelelő méretet.

 

Az oldal tetejére